Lakodalom fotózás Sopron

Lakodalom fotózása Sopronban

Miből is tevődik össze a Lakodalom fotózása vagy más néven a party fotózása? Erre szintén azt mondjuk, hogy mára a lakodalmak fotózása is teljesen megváltozott. Új stílusok új irányzatok jöttek a fotózás ezen ágazatába is.

A lakodalom fotózása gyakorlatilag a nap végi bulit jelenti, ahol a násznép az ifjú párral megünneplik egybekelésüket. Ilyenkor hatalmas evés ivás és mindenek felett rengeteg tánc várható. Jó esetben persze. 🙂

A lakodalomban kerülnek megrendezésre a különböző lakodalmi játékok is melyeket az ifjú párnak kell együttes erővel teljesíteni. Ezek a játékok főleg azok szervezőjétől függenek. Természetesen a lakodalom fotózása alatt a lakodalmi játékok is megörökítésre kerülnek. A játékokhoz elengedhetetlennek gondoljuk a megfelelő tapasztalattal rendelkező vőfély vagy ceremóniamester jelenlétét.

A lakodalomban a páron és a násznépen kívül nagy figyelmet fordítunk a dekorációkra, tortákra, süteményekre, ételekre, italokra, és szinte bármire ami a lakodalomhoz tartozik.

Mostanában divatosnak mondható, hogy a bulira különböző sztárvendégeket is hívnak. Ilyenkor általában a fellépő vagy fellépők műsorszáma ajándék. Többször láttuk már, hogy a pár egymásnak ajándékozta, vagy az örömszülők ajándékozták a párnak. Gyakran híres énekeseket, humoristákat, ismert személyeket, vagy celebeket kérnek fel erre a feladatra. Természetesen a lakodalom fotózása szolgáltatásunk erre a műsorszámra, vagy műsorszámokra is vonatkozik. Fellépők esetén elengedhetetlen, hogy a fotóst időben tájékoztassák, hiszen, amennyiben nincs róla tudomása úgy a fotók elkészítése is kérdéses.

Kicsi lakodalmi bulik

Sok esetben láttuk az évek alatt, hogy a házasságkötés ünnepségét csupán egy baráti vacsorával zárják. Az ifjú pár nem tart nagy ünnepi vacsorág a nap végén, így gyakorlatilag sem tánc, sem lakodalmi játékok nem kerülnek megrendezésre. Ezeket a pici lakodalmi vacsorákat ugyanúgy fotózzuk. Ilyenkor a kis társaság miatt más jellegű és hangulatú fotók készülnek.

Javaslataink

A lakodalmak közös jellemzője, hogy mindenki eszik és iszik, mulat és táncol. Véleményünk szerint egy nagyobb lakodalomban elengedhetetlen a ceremóniamester, vagy a vőfély jelenléte aki kézben tartja az eseményeket.

A lakodalmak fotózása általában a torta felvágásáig vagy a menyasszonyi tánc végéig tart.

Még több információ a lakodalmak fotózásáról: https://www.tsphoto.hu/lakodalom-fotozasa/

képgaléria

Lakodalom fotózása Sopronban