Lakodalmi dekorációk fotózása

Lakodalmi dekorációk fotózása

Hogy is zajlik az esküvői dekorációk fotózása. A dekorációk fotózása alatt szinte minden összetevőt fotózunk ami a lakodalomban részt vesz. Ezek lehetnek: ültetőkártyák, tányér vagy asztal díszek, gyertyák, gyertyatartók, lufik, virágok, szalagok és szinte bármi ami a lakodalomban helyet kap.

A dekorációk mellett fotózzuk a tortákat, süteményeket, gyümölcsöket, csokoládé szökőkutakat, italokat, ételeket és azok felszolgálását is.

A esküvői dekorációk fotózása az egész nap eseményeivel párhuzamosan zajlik, hiszen a dekorációk alatt nem csak az esti mulatság helyszínét értjük. A dekorációk és díszítő elemek nem csak a lakodalom helyén azaz a buli helyszínén jellemzőek.

Dekorálni szokták a polgári szertartás és templomi szertartás helyszínét is például virágokkal. Ezen felül a menyasszonyi autót kívül, esetleg belül is. A menyasszonyi hintót. A lakodalom környezetét vagy annak teljes helyszínét. A svéd asztalos pultokat. A lehetőségnek tényleg csak a saját fantáziánk szab határt. 🙂

A dekorációk mellett fotózzuk a kiegészítőket is, ilyenek például a menyasszonyi ruha különböző kiegészítői, virágcsokor, boleró, esernyők, zsebkendő, kesztyű, táska, illetve a vőlegény ruhájának kiegészítőit is, úgymint zsebkendő, kalap, sétapálca stb.

A esküvői dekorációk meghatározzák a mennyegző stylusát és hangulatát. Ezeket a dekorációkat különböző hangulati elemeknek is szokás nevezni, hiszen egyedi és páratlan hangulatot kölcsönöznek a helyszíneknek. A virágokat gondosan az igények szerint válogatják össze, a díszítőelemek is tökrözik a teljes lakodalom stílus jegyeit. Az ültetőkártyák, a székszoknyák a masnik mindmind fontos szerepet kapnak a teljes dekoráció részeként. A dekorációk mellé akár külön történeteket is kerekíthetünk, amik még hangulatosabbá és még egyedibbé varázsolják a teljes lakodalmat.

Egy példát említenék. Nemrégiben egyik házasulandó pár a teremben lévő asztalokat külön földrészeknek nevezte el, és minden földrészhez külön térkép tartozott, ahol mindenki megtalálta a helyét és ültető kártyáját. Az asztalokhoz egyedi zászlók is tartoztak. Meg kell említenem, hogy ezek az ötletek és a páratlan kivitelezések a fotókon is visszaköszöntek, így egyedibb képek készülhettek.

Egy javaslatot említenénk az egész végére, saját magunk által készített dekoráció sokkal jobb és teljesebb, de rettentően sok munkával jár. Célszerű ezt kiszervezni egy olyan professzionális dekor csapatnak akik valóban értik a dolgukat. Így sokkal több időnk és energiánk jut az esküvő egyéb részleteinek fókuszálására.

További információk: https://www.tsphoto.hu/eskuvoi-dekoraciok-fotozasa/

képgaléria

Lakodalmi dekorációk fotózása