Nyelvek

Esküvő fotós szolgáltatásaink Német, Angol és természetesen Magyar nyelven elérhetőek.

Esküvői fotózás árak

Minden esetben egyedi árképzéssel dolgozunk. Ezt azért tartjuk fontosnak, mert egy fixált csomag esetén is vannak olyan összetevők amire a párnak nincs szüksége, vagy szeretne még hozzátenni valamit. Így ha ezeket a csomagokat módosítgatjuk akkor már elérkeztünk egy egyedi árképzéshez.

Hol és hogy dolgozunk?

Célunk, hogy Magyarország egész területén tudjunk esküvői fotózásokat vállalni. A minőségre törekszünk és nem a mennyiségre. Fontosnak tartjuk a fotózások megkezdése előtt a személyes kapcsolatot, hogy a betűk és számok mögött arcok is legyenek. Ezt figyelembe véve első sorban személyesen kötjük meg szerződéseinket. Fontosnak tartjuk továbbá a személyes szimpátiát, és a feltétel nélküli bizalmat, hisz ezek adják az egész munka folyamatok alapjait.

Az esküvőn elkészített és leválogatott anyagot teljes egészében kidolgozott állapotban adjuk át. Egy egész napos esküvőn hozzávetőlegesen 1000-1200 fotó is készülhet, ami a nyers anyagot képezi. Ebből leválogatás után 4-600 fotó marad meg amit professzionális kidolgozás után a kiválasztott adathordozón adunk át (Pendrive, DVD, CD, Dropbox).

Minden esküvői fotózás mellé ajándékba adunk 1db Slideshow-t amihez a zenét és a benne helyet foglaló fotókat a pár választhat ki.

Szolgáltatásaink az országhatáron kívül is elérhetőek, ezen célból több nemzetközi weboldalt is üzemeltetünk melyek az alábbi linkeken érhetőek el:

Azon ügyfeleinknek akik nem esküvői fotózás felöl érdeklődnek ajánljuk figyelmükbe cégünk központi Magyar weboldalát, ahol a fotózások további lehetőségei is elérhetőek:

Munkáink elérhetőek még facebookon is: https://www.facebook.com/tsphoto/

Továbbá instagramon is: https://www.instagram.com/tiborsimon_photography/