Lakodalmi előkészületek fotózása Sopronban.

Lakodalmi előkészületek fotózása

Lakodalmi előkészületek fotózása

A lakodalmi előkészületek fotózása alatt a menyasszonyt és a vőlegényt teljesen külön fotózzuk. Ha minden szerencsés, akkor a lakodalom előestéjén a pár nem egy helyiségben, és remélhetőleg nem is egy házban aludtak. 🙂 Így a menyasszony ás a vőlegény készülődése két külön helyen történik.

A két eseményt teljesen máshogy fotózzuk. A menyasszonyra minden esetben több időt szánunk, mint a vőlegényre. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem fordítunk kellő figyelmet a leendő férjre, csupán annyit, hogy a menyasszonynál jelentősen több részegységből tevődik össze a fotózés. (A vőlegény nem fog sminkelni.) 🙂

A lakodalmi előkészületek fotózása szolgáltatásunkhoz nem csak a pár fotózását jelenti, de a reggeli sürgés-forgás eseményeit, a rokonok érkezését is magába foglalja.

Az előkészületek és öltözködések végén a menyasszony megmutatja magát leendő férjének. Ez lesz az úgynevezett első pillantás. Itt nagyon fontosnak tartjuk megörökíteni azokat az első pillantásokat, amikor a leendő férj meglátja leendő feleségét a menyasszonyi ruhában.

A fotózás ezen szakasza teszi igazán kerekké az egész lakodalom képi anyagát. Sok-sok év múlva a fotók felidézik és visszaadják azokat az első pillanatokat, amikor a pár nagy napja elkezdődött. A szülők, rokonok, barátok megérkeztek, a szolgáltatók elkezdték munkáikat.

Javaslatok

Fontosnak tartjuk, a nagy nap elején is, hogy a rokonok, barátok akik a lányos és fiús háznál sürögnek forognak, levegyék a pár válláról a terheket amennyire csak lehet. A fordász, sminkes maximálisan álljon helyt az első pillanatokban, hiszen ilyenkor a menyasszonyon nagy stressz lehet, főleg azért, hogy minden szépen sikerül-e úgy ahogy azt eltervezték. A fiús háznál a barátok és rokonok ugyanezt kell, hogy tegyék. Oldják a stresszt amennyire csak lehet, és tegyenek meg mindent azért, hogy minden a lehető legjobban, a leg gördülékenyebben menjen.

Kérem tekintsék meg az alábbi fotó válogatásunkat, és amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, kérjenek bátran árajánlatot.

További információk: https://www.tsphoto.hu/eskuvoi-elokeszuletek-fotozasa/

Lakodalmi előkészületek fotózása galéria

Vissza a főoldalra >>