Esküvői fotókönyv készítése Sopronban és Magyarországon. Kérjen ajánlatot esküvői fotókönyv készítésére.

Esküvői fotókönyv készítése Sopronban

Esküvői fotókönyv készítése Sopronban

A fotókönyv egyik legjobb formája lehet emlékeink megőrzésének. Sok év múlva is örömmel lapozgathatjuk végig újra és újra, felidézve a felejthetetlen pillanatokat.

Fontos megemlítenem, hogy Esküvői fotókönyv készítése Sopronban szolgáltatásunk azaz a fotókönyv készítése kizárólag azon ügyfeleinknek elérhető akik a fotózást is ránk bízzák. Mások által készített fotókból nem áll módunkban fotókönyvet készíteni.

Fotókönyveink személyre szabottan készülnek. Könnyen és gyorsan ki lehet választani annak típusát, méreteit, lapszámát, és a benne foglalt képek mennyiségét, méreteit. A kiválasztást követően, digitálisan elkészítjük az esküvői fotókönyv -et, amit egy jóváhagyás követ a pár részéről (ekkor még van lehetőség módosításokra).

A legapróbb részletek tisztázása után kezdődik az esküvői fotókönyv gyártása. A gyártás időtartama a leadástól számított 3-6 hét. Ezt az időt nagyban befolyásolják az esküvői fotókönyv összetevői. Mivel minden esküvői fotókönyv egyedileg készül, így az ára is egyedi. Az ára csak a pontos összeállítás után végleges, melyet meghatároz a lap szám, a méret, és a felhasznált anyagok fajtája, minősége. (Egy átlagos könyv mérete 30×30 összecsukott állapotban, melybe 15-20 lap kerül bele hozzávetőlegesen 40-50 db fotóval.)

  • Minden fotókönyvünk magas minőségű lapokból áll. Ezáltal ellenállóbb az időnek, és a külső sérüléseknek, környezeti viszonyoknak.
  • A lapokra a fotók nyomtatott formában kerülnek rá, így azok sorrendjét nem módosíthatjuk utólag. Az oldalakon a képek eltérő méretben és formában jelennek meg.
  • Fine Art Fotókönyv: A Fine Art Fotókönyv megnevezés első sorban a felhasznált anyagokra vonatkozik. Mivel speciális anyagokból készülnek, így áruk jelentősen drágább a hagyományos fotókönyvekkel szemben. Ellenben sokkal jobban ellenállnak az időnek és a különböző környezeti hatásoknak. Persze ez alatt nem azt kell érteni, hogy a hagyományos fotókönyv 5-10 éven belül elöregedik és tönkre megy :) – Összegezve a Fine Art fotókönyv speciális anyagokból készül, jóval tartósabb, és egyedibb, de jelentősen drágább is a hagyományos esküvői fotókönyv -ekkel szemben.

Ezeket a fotókönyveket nem csak esküvői fotózások mellé rendelhetik. A lehetőségek számtalanok, így gyakorlatilag bármilyen fotózási kategória mellé kérhetők fotókönyveink.

A könyvek elkészítését a fotózás után is szinte bármikor kérhetik.

Még több fotókönyv és információ: https://www.tsphoto.hu/fotokonyv/

Esküvői fotókönyv készítése Sopronban galéria

 

Vissza a főoldalra >>